top of page

Consolidarea Siguranței comunității

image.png

Prevenirea și Managementul Inundațiilor - pentru inițiativele legate de controlul inundațiilor și colaborarea cu Apele Române.

  • Vom colabora strâns cu ABADL pentru a identifica și implementa cea mai eficientă soluție pentru modernizarea canalului colector din Valu lui Traian. Vom explora opțiuni precum lărgirea și adâncirea canalului, instalarea de sisteme avansate de pompări și construirea de bazine de retenție, pentru a preveni inundațiile în perioadele cu ploi torențiale. Scopul nostru comun este de a proteja comunitatea și proprietățile locuitorilor de riscurile asociate inundațiilor, asigurându-ne că orice soluție adoptată este cea mai adecvată pentru nevoile comunei noastre.

Supravegherea și Securitatea Locală.

surveillance-camera-security-cam-in-the-park-2023-11-27-05-18-48-utc.jpg
  •  Implementarea unui sistem extensiv de camere de supraveghere în Valu lui Traian. Această măsură este esențială pentru a crește nivelul de siguranță al cetățenilor și pentru a reduce incidentele de criminalitate. Sistemul de supraveghere va fi integrat cu tehnologie de ultimă generație, oferind acoperire completă și monitorizare continuă a zonelor publice și a punctelor critice din comună. Aceasta va permite forțelor de ordine să intervină rapid și eficient în cazul apariției unor situații de urgență sau infracțiuni, contribuind astfel la crearea unui mediu mai sigur și mai protejat pentru toți locuitorii.

bottom of page