top of page

Amendamente la buget – Cinismul și ipocrizia fără limite a PSD

Urmăresc de câțiva ani activitatea parlamentară, guvernamentală și locală a PSD. Activitatea lor a fost motivul implicării mele în politică.

Simțind ca robinetul cu bani publici la care au fost legați în ultimii 30 de ani nu va mai curge, colegii de la PSD, au organizat un spectacol sinistru, zilele acestea, chiar aici in plenul parlamentului.

20 de ani a condus PSD județul Constanta. Ni se spunea “Republica Mazăre”. Administrație? ZERO. Puțină spoială înainte de alegeri si atât. În rest afaceri imobiliare. Retrocedări dubioase, aprobări de construcții pe faleză, pe plajă sau pe situri arheologice, blocuri între blocuri, mall-uri prin parcuri – cam orice și-au dorit asociații, apropiații sau cei care plăteau prețul cerut.

După aceasta perioada s-a produs o “minune”. PSD a produs mii de amendamente în câteva zile. PSD “vrea” să facă treabă. PSD este “interesat” de soarta cetățenilor. Chiar daca le-au scris de ochii lumii, nicidecum cu intenții serioase, tot au muncit mai mult decât în ultimul deceniu.

Stimați pesediști, românii și-au dat seama că miile de amendamente depuse de voi sunt de fapt 𝘂𝗻 𝗽𝗼𝗺𝗲𝗹𝗻𝗶𝗰 𝗮𝗹 𝗻𝗲𝗿𝗲𝗮𝗹𝗶𝘇ă𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 ș𝗶 𝗲ș𝗲𝗰𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘃𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝘂𝗹𝘁𝗶𝗺𝗶𝗶 𝟯𝟬 𝗱𝗲 𝗮𝗻𝗶. Cu ipocrizie, ați propus amendamente având ca obiect promisiunile voastre electorale din 2016 cu care ați păcălit oamenii să vă voteze.

PSD Constanța a fost permanent “preocupat” de sănătatea cetățenilor.. Au ales un manager “excepțional” pentru spitalul municipal. Bun executant. Din păcate competențele managerului erau pentru o altă specialitate, apreciată de clanul PSD local. Pentru aceste competențe, managerul a fost “recompensat” cu o condamnare definitivă, cu executare, pentru corupție.

De altfel tot PSD a reușit să distrugă spitalul de ortopedie din Mangalia, o inginerie imobiliară care le-a reușit din păcate. De 20 de ani suntem amenințați cu Spitalul Regional Constanța. Timp de 20 de ani PSD a fost la șefia județului Constanța, a avut miniștri și premieri. Ce au făcut pentru spitalul promis? Au promis spital nou și au livrat un cimitir nou. Au promis constănțenilor luna și stelele, în timp ce gașca pesedistă din județ își consolida tentaculele mafiote.

După ce au controlat distribuția banilor publici către obiective personale, subit, odată cu pierderea controlului pușculiței cu bani publici, PSD a devenit “generos și interesat” doar de binele poporului.

Am totuși o veste bună pentru voi. Aproape toate propunerile voastre se pot finaliza prin PNRR.

Sau stai!

Nu știu dacă este o veste bună… pentru că PNRR vine fără PARANDARAT.


1 view0 comments
bottom of page