top of page

Jurnal de Deputat 19-25.04.2021

­čÜęS─âpt─âm├óna a debutat ca de obicei cu ╚Öedin╚Ťa grupului parlamentar USR PLUS de luni, apoi plenul Camerei Deputa╚Ťilor. Tot luni, am depus proiectul de modificare a Ordonan╚Ťei 19/2006. Prin aceast─â ini╚Ťiativ─â, n─âscut─â din solicit─ârile societ─â╚Ťii civile, vreau ca accesul pe plaj─â cu animale de companie s─â fie permis ├«n afara sezonului estival, bine├«n╚Ťeles ├«n anumite condi╚Ťii(les─â, ham, str├óngerea de╚Öeurilor produse de animalul de companie). Spre sear─â, am avut o interven╚Ťie telefonic─â la Litoral TV, pe tema discu╚Ťiilor din coali╚Ťia de guvernare.

­čÜęMar╚Ťi, comisia de Munc─â, de Egalitate de ╚śanse ╚Öi interviu la Digi TV legat de proiectul de modificare a regulamentului de func╚Ťionare a ATOP.

­čÜęMiercuri, plen. Am votat f─âr─â nicio ezitare, proiectul de lege care ├«i oblig─â pe agresorii violen╚Ťi s─â poarte br─â╚Ť─âri electronice. Acestea vor trimite, instantaneu, un semnal c─âtre poli╚Ťie ╚Öi c─âtre victim─â, ├«n momentul ├«n care agresorul se apropie mai mult de victim─â dec├ót este scris ├«n ordinul de protec╚Ťie emis de judec─âtor. Tot miercuri, a fost ╚Öi ╚Öedin╚Ťa Comisiei de Transporturi dup─â care am avut un scurt interviu la ProTV Constan╚Ťa legat de proiectul depus luni.

­čÜęJoi ╚Öi vineri, audien╚Ťe ├«n teritoriu.

4 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page