top of page

Jurnal de Deputat 22-28.03.2021

S-a mai încheiat o săptămână în care principalele evenimente au fost:

👉Luni: ședință de grup parlamentar USR PLUS pentru dezbaterea proiectelor aflate pe ordinea de zi și întâlnire cu Cristian Ghinea, ministrul investițiilor și al fondurilor europene, alături de ceilalți parlamentari USR PLUS, având ca subiect PNRR

👉Marți: Ședințe în comisii și o scurtă vizită la Ministerul Sănătății.

👉Miercuri, plen.

📌Am votat pentru desființarea Secției Speciale, un organism înființat special pentru Dragnea&Co, un adevărat cimitir, în care au fost îngropate peste 6000 de dosare de corupție care vizează magistrați, rămase și până acum nerezolvate. Am promis și ne ținem de cuvânt. Cred că este mai bine să fim criticați pentru că nu a ieșit exact cum ne-am propus decât pentru că n-am reușit să mișcăm nimic.

📌Am semnat pentru un proiect legislativ de modificare a Regulamentului Camerei Deputaților prin care sunt stabilite reguli mai stricte pentru motivarea absențelor aleșilor, astfel încât cei care lipsesc nemotivat de la lucrările Camerei să poată fi sancționați cu adevărat.

📌Am votat împotriva retrimiterii către comisii pentru revizuire, a proiectului de lege privind modificarea legii 544/2001 privind accesul la informații de interes public. Proiectul de lege prevedea ca toate instituțiile publice să-și publice pe site, transparent, contractele, achizițiile, plățile, etc. Din păcate, USR PLUS a fost singurul grup parlamentar care a votat așa.

👉Joi: Am revenit la Constanța, unde am avut o întâlnire cu directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri legată de aspecte care mi-au fost semnalate de cetățenii veniți în audiențe.

👉Vineri: Interviu Antena 3 Constanța și întâlnire online cu medicii români din diaspora pe tema problemelor din secțiile de terapie intensivă din spitalele românești.

2 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page