top of page

Revitalizarea Centrului Comunei: Crearea unei Promenade Pietonale

WhatsApp Image 2024-05-09 at 03.46.16_bf9913fa.jpg

Prin redirecționarea traficului pe centura ocolitoare, propunem transformarea secțiunii de drum național din inima comunei într-un spațiu vibrant și multifuncțional în fiecare weekend. Această zonă va deveni o promenadă pietonală, completată de piste pentru biciclete și o piață locală unde producătorii și antreprenorii locali își pot expune și vinde produsele.

 

De asemenea, centrul comunei va găzdui o varietate de evenimente culturale și de divertisment, precum spectacole, concerte și festivaluri, transformând zona într-un punct de atracție pentru turiști și un loc de întâlnire pentru comunitate. Aceste activități nu numai că vor încuraja stilul de viață activ și socializarea, dar vor aduce și beneficii economice semnificative. Creșterea afluxului de vizitatori va stimula economia locală, va spori veniturile la bugetul local și va îmbunătăți calitatea serviciilor oferite cetățenilor.

 

Prin această inițiativă, Valul lui Traian va deveni un exemplu de cum spațiile publice pot fi transformate pentru a sprijini dezvoltarea comunității, oferind locuitorilor și vizitatorilor un loc sigur și atractiv de recreere și socializare.

bottom of page