top of page

Candidez pentru primaria Valu lui Traian.

Vălurenii merită mai mult!

Valu lui Traian este locul pe care îl consider acasă de aproape 20 de ani. Sunt economist, antreprenor, voluntar civic și mamă. Înainte de a intra în politică, mi-am dedicat o mare parte din timp proiectelor sociale, având un interes profund în a ajuta comunitatea din Valu lui Traian. Am fost mereu prezent pentru cei în nevoie, implicându-mă activ în diverse inițiative de voluntariat adresate copiilor și familiilor defavorizate. În timpul pandemiei, am lansat campania ,,Un meniu pentru un bătrân’’, cu ajutorul unui restaurant local, în urma căreia au beneficiat foarte multe persoane vârstnice și din medii defavorizate din Valu lui Traian.

Această pasiune de a veni în sprijinul celorlalți m-a motivat să continui să îmi aduc contribuția și în calitate de parlamentar, punând un accent special pe proiectele destinate creșterii calității vieții pentru copii și familiile din România. Ca deputat de Constanța, în Parlamentul României, activez în Comisia de Egalitate de Șanse, Comisia de Transporturi și în Comisia de Muncă și Protecție Socială. Zi de zi lupt pentru o Românie mai echitabilă și mai bine conectată. În mandatul meu de parlamentar, am adus în Parlamentul României peste 200 de proiecte, luptând pentru drepturile și nevoile românilor.

Comuna noastră a crescut în ultimii ani din punct de vedere imobiliar, însă consider că Valu merită mai mult și intenționez să utilizez toate experiențele și cunoștințele acumulate în Parlament pentru a transforma Valu lui Traian într-un model de excelență, nu doar la nivel local, ci și la nivel național. Candidez la Primăria Valu lui Traian cu o viziune clară și orientată pe nevoile noastre pe termen lung.



47 afișări0 comentarii
bottom of page