top of page
Tren .png

Haideți să ne mobilizăm pentru Trenul Metropolitan Constanța!

Avem o oportunitate fără precedent în mâinile noastre - posibilitatea unui Tren Metropolitan în Constanța. Acest proiect ambițios are potențialul de a transforma orașul nostru, de a diminua aglomerația din trafic, de a promova deplasarea eco-friendly și de a favoriza o conectivitate mai mare.

Cu toate acestea, această viziune nu poate prinde viață fără pasul crucial de a iniția un studiu de fezabilitate. Fondurile au fost alocate generos de către guvernul nostru. Dar puterea de a demara acest studiu crucial este doar în mâinile unei singure persoane - Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.
 

Aici interveniți VOI. Vocea voastră contează. Dacă ne unim toți și ne exprimăm sprijinul pentru această inițiativă, putem influența o decizie pozitivă.

Așadar, vă rog să transmiteți acest mesaj cât mai multor persoane. Să îi arătăm domnului Lupu că noi, cetățenii Constanței, suntem gata să îmbrățișăm un viitor durabil. Îl rugăm să audă vocea noastră colectivă și să aprindă prima scânteie care va pune în mișcare roțile Trenului Metropolitan Constanța.
 

Amintiți-vă, acțiunea voastră de astăzi va deschide calea către un mâine mai bun. Haideți să facem din Constanța un exemplu de dezvoltare progresivă în România.

Thanks for submitting!

bottom of page