top of page

Vizită la PLUS Vrancea


Zilele trecute am fost intr-o scurtă vizită la Focșani, la una dintre ședințele colegilor din PLUS Vrancea. Pe unii îi cunoșteam deja, dar pe majoritatea i-am văzut pentru prima oară și pot să vă spun că am plecat foarte impresionată. De la imensul sediu din centrul orașului, și pană la organizarea exemplară a oamenilor de acolo, totul a fost la superlativ. Am vorbit despre alegerile ce vor veni, despre candidați, despre creșterea numărului de membri și despre programul politic local. Țin să remarc, în special, spectaculoasa dezvoltare a filialei județene Vrancea, o creștere procentuală de 240% a numărului de membri.

Mi-a plăcut atitudinea președintelui filialei, Radu Țigănuș și a membrilor biroului, un fel de-a fi colegial, respectuos, plin de atenție și profesionalism, față de membri PLUS Vrancea și doleanțelor lor.

Ședințele cu membri sunt organizate în fiecare zi de luni, de la ora 17:00, la sediul din Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 33. Dacă sunteți din Focșani sau din împrejurimi, vă îndemn, din toată inima, să treceți măcar o dată pe acolo. O să descoperiți niște oameni extraordinar de faini!




14 afișări0 comentarii
bottom of page